SKUPŠTINA OPŠTINE ČELINAC: INVESTICIJE U SVIM MJESNIM ZAJEDNICAMA

1

ČELINAC, 22. marta – Na 13. redovnoj sjednici Skupštine opštine Čelinac odbornici su usvojili Plan kapitalnih investicija za 2022. godinu, kojim su sredstva od 446.000 KM raspoređena za izgradnju putne i vodovodne mreže, objekte visokogradnje, ali i za izgradnju javne rasvjete i kanalizacione mreže.


Načelnik Vlado Gligorić rekao je da su ovim planom ulaganja obuhvaćene sve mjesne zajednice i da će se u svakoj od njih tokom godine rješavati neki od problema građana.

”Za putnu infrastrukturu planiran je iznos od 300.000 KM, za objekte visokogradnje 66.000 KM, a za učešće u projektima vodosnabdijevanja iznos od 45.000 KM”, izjavio je Gligorić i dodao da su planirana i sredstva u iznosu od 15.000 KM za rekonstrukciju i izgradnju javne rasvjete, te 20.000 KM za kanalizaciju.

On je istakao da su sredstva predviđena planom skromna i inicijalnog karaktera, ali da će, kako kaže, biti nadograđena sredstvima drugih izvora i donatora i kao takva biti usmjerena na kapitalna ulaganja na području opštine Čelinac.

 

1 KOMENTAR

Comments are closed.