Reprezentacija Republike Srpske pobjednik Međunarodnog kadetskog fudbalskog turnira u Čelincu

0

ČELINAC, 05. Avgusta – Kadetska fudbalska reprezentacija Republike Srpske ponijela je titulu pobjednika Međunarodnog fudbalskog turnira za kadete u Čelincu, nakon što je u finalnoj utakmici savladala ekipu FK“ Čelinac“ rezultatom 2:0.
Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Mihael Modić (FK „Mladost“ Kotor Varoš), dok je titulu najboljeg igrača turnira ponio Srđan Tomić (Reprezentacija Republike Srpske). Iz redova pobjedničke ekipe nagrađen je i najbolji čuvar mreže, Vladan Kovačević.
Zatvarajući turnir, predsjednik Skupštine opštine Čelinac Vidosav Kičić rekao je da su turniri poput ovog jedan od najboljih načina predstavljanja našeg grada.

„Čvrsto sam uvjeren da su svi ljubitelji sporta, pogotovo fudbala, ova dva dana uživali u znanju i umijeću mladih ljudi iz šest klubova učesnika turnira. Pobjedniku čestitam na pobjedi, momcima na dobroj i fer igri, a organizatoru na izuzetnoj organizaciji turnira“, naglasio je Kičić., objavljeno na www.opstina-celinac.com.
Prilikom zatvaranja turnira podijeljene su i zahvalnice. Za doprinos u razvoju sporta u Čelincu, a posebno fudbala, zahvalnice su dodijeljene: Muhamedu Tuceku, Peri Rodiću, Bogdanu Maličeviću, Spasoji Suvajcu i Sveti Milijeviću.
Za doprinos razvoju fudbala u Čelincu zahvalnica je uručena i udruženju „Linz“, iz istoimenog austrijskog grada, koje važi za dugogodišnjeg prijatelja FK „Čelinac“.

Podjsećamo, na turniru koji je 26. i 27. jula organizovan u Čelincu povodom Dana i slave opštine, učestvovali su ljedeći klubovi: FK „Mladost“ Kotor Varoš, FK „Radnički“ Sombor, FK „Borac“ Banjaluka, reprezentacija Republike Srpske, FK „Kozara“ Gradiška i domaćin turnira FK „Čelinac“.
Organizaciju ovog velikog sportskog događaja podržali su i pomogli: Fudbalski savez Republike Srpske, Nogometni savez Bosne i Hercegovine, Područni fudbalski savez Banja Luka, opština Čelinac i Centar za kulturu, fizičku kulturu, obrazovanje i informisanje Čelinac.