“Ja sam bio spreman da poginem za njega” Ivanišević na emotivan način govorio o Novaku, pa priznao koliki je Srbin karakter

0

Nedavno je teniski svijet uzdrmala informacija da su Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli saradnju.

“Ja sam bio spreman da poginem za njega” Ivanišević na emotivan način govorio o Novaku,

Nakon toga, spekulisalo se oko razloga zbog kojih je došlo do rastanka, a o tome je detaljno govorio hrvatski trener.

Pored toga, Ivanišević je na vrlo emotivan način govorio o saradnji sa najboljim teniserom ikada, i kako kaže, bio je srpeman da pogine zbog srpskog asa.

– Novak je dobar čovjek, ima veliko srce, sve hoće da primi. To je bilo najvažnije. Ja sam bio spreman da poginem za njega. Bori se sa cijelim svijetom, nije lako biti njegov trener. Svuda su nas gledali kao negativce. Ljudi su dolazili i govorili nam da se “ne predajemo”, ali neki su bili i bezobrazni, napadni. Ima puno primjera – rekao je Ivanišević za Sport Klub.

Osvrnuo se Goran Ivanišević na period kada je Novak Đoković zobg stava o vakcinaciji protiv virusa korona morao da propusti veliki broj turnira.

– Ja njega poštujem, jer je stao iza svojih stavova. On je samo rekao da on neće da radi. Svi smo već bili vakcinisani na Serbia Openu, a on je bio spreman kao sportista da žrtvuje svoju karijeru radi svojih stavova. To čovjek mora da ceni. Moja odgovornost kao njegov trener i prijatelj je bila da budem tu za njega. Idemo u “rat” protiv cijelog svijeta i na to sam najviše ponosan. Srećan sam što sam bio tu za njega, što smo svi skupa uspjeli da mu pomognemo da to ludilo prevaziđe – jasan je Ivanišević.

( srpska info )