Čelinačka biciklijada i ove godine promovisala druženje i zdrav način života

0

ČELINAC, 05. avgusta – Više od 60 biciklista uzrasta „od sedam do 77“ učestvovalo je u poznatoj čelinačkoj biciklijadi, koju je povodom obilježavanja Dana i slave opštine 28. jula upriličilo sportsko udruženje „MTB Čelinac“.
Okupljanje biciklista bilo je zakazano za 10.00 časova na platou ispred zgrade opštinske uprave, nakon čega se krenulo put Mlinske Rijeke.
Neki su vožnju već dobro poznatom rutom iskoristili kako bi razmijenili biciklistička znanja i iskustva, drugi pokazivali svoje nove ljubimce dvotočkaše, a svi zajedno bodrili su i pazili najmlađe učesnike, koji su bez imalo muke savladali ovu distancu., objavljeno na www.opstina-celinac.com.

Pod nadstrešnicom koju je „MTB Čelinac“ nedavno sagradio u Mlinskoj Rijeci dočekalo ih je osvježenje, ali i priznanja i nagrade.
Kao i svake godine, priznanja su uručena najmlađem i najstarijem učesniku biciklijade. Ovaj put su to bili sedmogodišnji Petar Dolina i pedesetosmogodišnji Neđeljko Mijatović.
Članovi sportskog udruženja „MTB Čelinac“ zahvalili su svim učesnicima i čestitali im na dobroj vožnji, ističući da je tradicionalna čelinačka biciklijada jedan od najboljih načina promovisanja rekreacije, druženja i zdravog načina života.
Šesnaestu čelinački biciklijadu svojim prisustvom su uveličali i gosti iz Kotor Varoši, Banjaluke i Laktaša.