Zumba fitness u Čelincu

0

ČELINAC, 3. novembar -Zumba je trenutno jedan od najpopularnijih vidova vježbanja u svijetu. Kombinacija fitnessa i plesnih pokreta omogućila je ljudima da uz mnogo zabave i bez poteškoća dobiju željene rezultate i oblikuju svoje tijelo.zumba (6)

Na zumbu mogu da idu i muškarci i žene. Uzrast, kilaža, plesna sposobnost i drugo ne predstavlja barijeru u pohađanju časova – kaže za Glas Čelinca instruktor zumbe Mira Đajić

Mira je instruktor zumbe fitness-a već dvije i po godine, iza sebe ima devet godina plesnog iskustva: tri godine latino – standardni plesovi i šest godina trbušnog plesa. Trenutno Mira je instruktor zumbe u Čelincu i Kotor Varošu a sredinom novembra mjeseca počinje sa časovima u Banja Luci.

zumba (2)” Zumba u Čelincu postoji već godinu dana, neke članice su tu od samog početka i nesmetano mogu da tvrdim da je sam kvalitet časova zadovoljavajući.Postigli smo dosta rezultata. Majke koje su imale probleme sa viškom kilograma nakon porođaja, žene koje nemaju nikakvu fizičku aktivnost ili žele da se riješe svakodnevnog stresa, čak i one mršave koje žele da zategnu svoje tijelo su bile prisutne i postigle svoj cilj. Do sada, najveći uspjeh koji smo postigli je za samo 3 mjeseca, 10kg manje, a naravno bilo je tu još mnoštvo cifri“ – kaže Mira.

“Dakle, zumbanjem vaše tijelo neprimjetno sagorijeva mnogo kalorija, dok se vi zabavljate plešući i učeći plesne korake koji su adekvatno prilagođeni. Vrlo je važno napomenuti da nije moguće gubiti kilograme u toku vježbanja ukoliko niste korigovali ishranu i tada ne možete očekivati da ćete izgubiti isto onoliko koliko druga članica, koja je usput nezdravu hranu izbacila iz menija.

Takođe, naše druženje je propraćeno uz nekoliko nastupa. Da li je to pozorište, košarkaški teren ili naša sala, nije važno, jer smo se odlično provele u svakom slučaju“, kaže mlada instruktorka zumbe i dodaje:zumba (3)

„Preporučila bih zumbu svima, ne zato što je to samo još jedan hir koji niste probali, ne zato što i neke vaše drugarice idu, već iz razloga što ste na kraju dana vi ti koji se trudite da vodite zdraviji, organizovaniji život i život bez stresa.

Iako nam svima dozlogrdi kada imamo samo još 15 trbušnjaka do kraja, a snaga nas je davno napustila, kada po stoti put ponavljamo formaciju ili korak, ili prosto kada nam je ljepše u toploj kući dok vani vlada nevrijeme , ali onaj trenutak kada svi ležimo u polumračnoj sali uz neku laganu muziku, ponosni na sebe… za mene je neprocjenjiv.“

I šta da kažemo za kraj?  Počnite sa časovima zumbe, trenirajte uz plesne pokrete i zanimljive ritmove. Dovedite svoje tijelo u željenu formu, naučite zumbu i zabavite se.

zumba (1)Miri želimo uspješan rad i karijeru , a sadašnjim i budućim članovima dosta zabave i postizanje željeni ciljeva.

U zdravom tijelu – zdrav duh!

 

 

 

[box type=”shadow” ]

Termini  u Omladinskom centru „MOGU” u Čelincu (2 sprat)

Ponedeljkom, srijedom i petkom u 20,50h

Mjesečna članarina je 20 konvertibilnih maraka

Sve informacije na broj telefona: 065/009-592

Insturuktor zumbe fitness Mira Đajić

[/box]