Zlatni momci otputovali u Trebinje

0
Zlatni momci otputovali u Trebinje
Zlatni momci otputovali u Trebinje
Zlatni momci otputovali u Trebinje

Fudbalska ekipa Srednjoškolskog centra „Čelinac“ predvođena profesorom Srđanom Tomaševićem otputovala je danas u Trebinje, gdje ih očekuje republičko takmičenje u malom fudbalu. Mlade fudbalere ispratilo je rukovodstvo škole, predsjednik Skupštine opštine Čelinac Vidosav Kičić, predsjednik Savjeta roditelja Miroslav Modić i nekoliko građana, poželjevši im ugodan put, lijep provod u Trebinju i nadasve primjereno ponašanje i dobru igru.
Profesor fizičkog vaspitanja Srđan Tomašević podsjetio je da ovi, kako ih svi u školi od milja zovu zlatni momci, treću godinu za redom osvajaju prvo mjesto u malom fudbalu na regionalnom takmičenju. „Iako nam finansijska situacija nije išla na ruku, momci su toliko željeli otići u Trebinje, da su bili riješeni u namjeri da put finansiraju vlastitim novcem. Međutim, uz pomoć donacija nekoliko čelinačkih privrednika i opštine Čelinac, uspjeli smo se organizovati i krenuti“, ispričao je Tomašević.
Puni entuzijazma i pozitivne energije, fudbaleri su krenuli put Trebinja, a direktoru škole Milivoju Pavloviću poručili da u svom kabinetu, u kolekciji pehara, napravi prostor za još jedan.
Odlazak u Trebinje finansijski su pomogli: pekara „Klas“ Čelinac, „Maxcommerc“ Čelinac, „Mushroom“ Čelinac, „San Marco“ Čelinac i opštine Čelinac.

Izvor: www.opstina-celinac.com