“Trenutno je stabilno” Poznato zdravstveno stanje povrijeđenih u stravičnoj nesreći u Banjaluci u kojoj je POGINUO POLICAJAC (27)

0

BANJALUKA, 8. juna – Zdravstveno stanje povrijeđenih noćas u sudaru u Banjaluci trenutno je stabilno, saopšteno je iz UKC Republike Srpske.

Policajac Aleksandar Vuković (31) zadobio je povrede donjih ekstremiteta i hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, te iz UKC navode da su preuranjene dalje prognoze njegovog zdravstvenog stanja.

Policajac Rastko Crljić (21), koji je povrijedio čelo i glutealnu regiju, hospitalizovan je u Klinici za traumatologiju i ortopediju.

Policajac Miodrag Savić (27) poginuo je u sudaru na raskrsnici u Banjaluci, saopšteno je ranije iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Policijski službenici bili su u vozilu MUP RS “škoda oktavija” prilikom obavljanja radnih zadataka, a saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i automobil “golf”, kojim je upravljao Vujmilović, dogodila se na raskrsnici Ulice knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milankovića u 1.40.

( srpska info )

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име