Stigli Đokovićevi nalazi, evo šta mu je

0

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je dobro. Prije nekoliko minuta je srpski as dobio nalaze, a srpski mediji prenose da su svi rezultati uredni.

Uprkos činjenici da je povređen u Rimu i da je mogao da izabere da se leči bilo gde u svijetu, Novak je postupio patriotski i došao je u Urgentni centar u Beogradu da obavi preglede. Prema našim saznanjima, urađena mu je kompletna krvna slika, zatim EKG, ali mu je i snimljena glava. Nekoliko sati je prošlo, a on je dobio sve rezultate i može da odahne.

”Novak je dobro. Svi nalazi su mu dobri. Uradio je kompletnu krvnu sliku i sve je u granicama normale. Uradio je i EKG, ali i snimak glave, kako bi se uvjerio da nije ozbiljnije povrijeđen, kada je u Rimu pogođen flašicom. Prije nekoliko minuta dobio je rezultate i sve je kako treba”, objasnio je izvor Informera.

Srbin je prošle nedjelje nakon meča u Rimu koji je igrao protiv Korentana Mutea prišao tribini, kako bi podijelio autograme navijačima i tom prilikom udaren je flašicom u glavu. Dan kasnije šalio se na svoj račun, pa je na kompleks došao sa kacigom na glavi. Kolo posle toga, eliminisan je i odmah je došao u Beograd.

( nezavisne )

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име