Skupština opštine Čelinac: Odbornici danas razmatrali 20 tačaka dnevnog reda

0
ČELINAC, 27. juna – Na prvom dijelu sjednice usvojeni su Izmjena Programa kreditnog zaduženja za Projekat hitnog oporavka od poplava, Odluka o izradi Regulacionog plana prostora između magistralnog puta i ušća rijeke Jošavke i Vrbanje „Zapadni ulaz u Čelinac“ i Odluka o poništenju Ponovnog javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora JU Dječiji vrtić „Neven“ Čelinac.

skupstina

Čelinački odbornici usvojili su i Odluku o raspisivanju Ponovnog javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora JU Dječiji vrtić „Neven“ Čelinac.

“Osim toga usvojeni su i Rješenje o imenovanju Komisije za provođenje postupka za imenovanje direktora JU Dječiji vrtić „Neven“ Čelinac, Rješenje o razrješenju članova Nadzornog odbora JP „Gradsko grijanje“ Čelinac i Rješenje o imenovanju v.d. članova Nadzornog odbora JP „Gradsko grijanje“ Čelinac”, navode u Opštini.

Kako dodaju, usvojenp je i Rješenje o razrješenju člana Komisije za sport i kulturu, Rješenje o imenovanju člana Komisije za sport i kulturu i Rješenje o izboru i imenovanju članova Komisije za prostorno uređenje.

“Na kraju su usvojeni i Pravilnik o upravljanju, postupku i uslovima izdavanja u zakup poslovnih zgrada, poslovnih prostorija i garaža u svojini opštine ili u posjedu opštine Čelinac po bilo kom pravnom osnovu, Izvještaj o stanju informisanja na području opštine Čelinac, Informacija o stanju imovine oppštine Čelinac, Informacija o zaštiti životne sredine, kao Informacija o stanju i potrebama seoskih vodovoda i Informacija o radu i aktivnostima mjesnih zajednica”, kažu u Opštini.

D. M. L.

Izvor: Mojčelinac.info