ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA: Vršimo upis polaznika starosti 4 + godina na kurseve engleskog jezika

0

BANJA LUKA, 29. jula – Učenje engleskog jezika treba da bude jednostavno, učinkovito i zabavno. Efektna pisana i govorna kompetencija i komunikacija u stvarnom okruženju je naš krajnji cilj. Kroz interaktivne aktivnosti i zabavu uvodimo najmlađe polaznike u svijet učenja kroz igru, a za omladinu osmišljamo sadržaj ispraćen trendovima koji su popularni i njima bliski. Nastava se odvija u malim grupama što omogućava individualan pristup svoj djeci, kao i direktnu interakciju sa grupom.KURSEVI USKLAĐENI SA EVROPSKIM STANDARDIMA

Naš kurs je u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (Common European Framework of Reference for Languages). Podstičemo razvoj sve četiri vještine: slušanja, čitanja, pisanja i usmenog izražavanja.

INTERAKTIVNA NASTAVA

Nastava je dodatno obogaćena kreativnim radionicama i tematskim zabavnim časovima. Učenici imaju priliku da se na uzbudljiv način upoznaju sa engleskom kulturom i običajima. Interesantni udžbenici prave učenje engleskog jezika čarobnim i nezaboravnim iskustvom korištenjem fantastičnog svijeta crtanih junaka koje djeca znaju i vole. Nastava se odvija uz glumu, edukativne igre i učenje pjesmica.

ZAŠTO ODABRATI NAS?


Način rada – Starshine je škola engleskog jezika koja vašoj djeci nudi kvalitetan i profesionalan rad kroz podsticanje emotivnog, fizičkog, kreativnog i intelektualnog razvoja.

Priprema za ispite – Naš program obuhvata i pripremu za međunarodno priznate ispite, kao i prijavu učenika na adekvatne nivoe.

Instruktivna nastava – Takođe nudimo i instruktivnu nastavu po školskom programu, te individualne časove.

ŠTA STARSHINE NUDI SVOJIM POLAZNICIMA?

 

  • pohađanje nastave engleskog jezika na jednostavan, efektan i zabavan način za sve uzraste
  • individualan pristup našim đacima
  • stalna podrška našim đacima i izvan škole
  • moderan i pažljivo osmišljen nastavni plan i program
  • visoko kvalifikovani predavači
  • kreativne radionice i sportske aktivnosti

KONTAKT: 

@skolastarshine
065 071 321 / 065 386 709
skolajezikastarshine@gmail.com