Silovana majka dvoje djece iz Čelinca

2

ČELINAC, 15. aprila – Policija je uhapsila Miroslava Gavrića (31) iz Čelinca zbog sumnje da je tokom vikenda silovao dvadesetčetvorogodišnju sugrađanku D.S., saznaju “Nezavisne”.

Nezvanično saznajemo da se silovanje desilo u noći između subote i nedjelje u mjestu Gozna, kod Burgića, opština Čelinac.

“D.S. i Gavrić bili su zajedno na slavi Lazareva subota kod nekog prijatelja. Oko ponoći ona je krenula kući, a za njom je krenuo i Gavrić, na kojem se vidjelo da je malo popio”, ispričao je naš izvor.

Kako kaže naš izvor, nakon nekoliko koraka, Gavrić je presreo žrtvu i potom je silovao.

“Presreo ju je na obližnjoj njivi, gdje nema nijedne kuće, a zatim je prisilio na odnos”, kazao je naš izvor.

Kako saznajemo od mještana, D.S. je udata i majka je dvoje djece. Dodaju da se u selu priča da je D.S. “vaspitno zapuštena osoba”, odnosno da ima blaži mentalni poremećaj.

Iz CJB Banjaluka su potvrdili da su u noći između subote i nedjelje primili prijavu o silovanju.

“Policijskoj stanici Čelinac oštećena je u 2.15 prijavila da je te večeri silovao tridesetjednogodišnji muškarac iz Čelinca. Postupajući po prijavi i nakon prikupljenih dokaza, policijski službenici su uhapsili silovatelja”, saopšteno je iz CJB.

Nakon hapšenja Okružno tužilaštvo Banjaluka predložilo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda Kotor Varoš da Gavriću odredi jednomjesečni pritvor, a odluku nadležni sud do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije donio.

Mjere pritvora predložene su jer postoje naročite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni, uticajem na svjedoke, ometati krivični postupak, te zbog bojazni da će ponoviti krivično djelo.

Pritvor je predložen i zato što za to djelo može biti izrečena kazna zatvora u trajanju od tri godine ili još teža kazna.

2 KOMENTARA

  1. Kako moze naslov biti “Silovana” ako je u tekstu osumnjiceni. Mozda bude kao i prosli put lazna uzbuna, pa hocete li se onda izviniti osobi kojoj ste objavili ime?

  2. Kako moze naslov biti “Silovana” ako je u tekstu osumnjiceni. Mozda bude kao i prosli put lazna uzbuna, pa hocete li se onda izviniti osobi kojoj ste objavili ime?

Comments are closed.