Sandra Afrika otkrila ima li simpatiju

0

Pjevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala estetskih zahvata.

“Davno sam još pričala o korigovanju, to su grudi i to je to. Gledam da ne pretjerujem u tim nekim stvarima zato što sam prije svega za prirodan izgled i da se ne upropasti”, ispričala je Sandra Afrika.

Sandra kaže da voli i da uživa, jedem.

“Dam sebi malo oduška, ugojim se četiri-pet kg pa smršam i to je to u principu”, kaže ona.

Sandru i njenu koleginicu Milicu Todorović fanovi često uhvate kako zajedno šetaju kučiće. Afrika je sada podijelila i o čemu to one tada pričaju.

“Zavisi, šetamo jer tu živimo i onda imamo zajedničko dvorište. Posljednji put smo pričale o poslu, ali dotaknemo se svakakvih tema”, kaže ona.

Pored pjevačice Tee Tairović, za Sandru se priča da je nova “kraljica bakšiša”. Na pitanje da li joj kolege zamjeraju što za izvođenje njihovih pjesama dobija poveći bakšiš, Sandra odgovara:

“Pa ne, ja pjevam njihove pjesme, oni moje. To tako u krug. Mislim da ne, ni ja nikom ne bih zamjerila. Pjevaju se pjesme koje prolaze i koje su dobre”, zaključuje Afrika.

Sandra dodaje da joj se nikada nije desila neprijatnost na nastupu.

“Iskreno ne, evo ove godine će 15 godina kako sam na estradi. Moram da priznam da mi se nije desila nijedna neprijatna situacija koju pamtim”, kaže ona.

Većina je smatra za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi, a sa tim se slaže i ona.

“Pa generalno mislim po svemu. Ako toliko trajem i toliko godina tu, mislim da mogu da stanem iza te svoje reči i da je to tako 100 posto”, priča Afrika i dodaje da nema udvarača.

“Sad da otvorimo moj Instagram, bukvalno nema. Ne znam zašto, možda se ti muškarci plaše”, zaključuje Afrika koja se ne bi odvažila da prva napravi korak:

“To treba muškarac, da napravi taj prvi korak. Mislim da je to njihov dio posla”, priča Sandra te otkriva da ima simpatiju.

“Imam, ali samo je simpatija. Možda ne znam, vidjećemo”, završava Sandra Afrika.