Raspisan oglas o kandidovanju lica i pravnih subjekata za dodjelu opštinskih priznanja u 2013. godini

0
Prošlogodišnji dobitnici priznanja

Četvrtak, 16. maj 2013. – Komisija za nagrade i priznanja Skupštine opštine Čelinac raspisala je danas oglas o kandidovanju lica i pravnih subjekata za dodjelu opštinskih priznanja u 2013. godini, i to: zlatne, srebrne i bronzane plakete, te zahvalnica opštine Čelinac.
Shodno Odluci o priznanjima, inicijativu za dodjelu opštinskih priznanja mogu dati državni organi, preduzeća, ustanove, udruženja građana i druge organizacije (vjerske zajednice, humanitarne organizacije i slično) sa područja opštine Čelinac.
Uz inicijativu za dodjelu priznanja potrebno je dostaviti osnovne podatke o kandidatu, prijedlog vrste priznanja za koje se predlažu, kao i obrazloženje o ispunjavanju uslova za dodjelu priznanja utvrđenog Odlukom o opštinskim priznanjima.
Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja, a prijedlog kandidata  sa navedenim podacima dostaviti na adresu: Skupština opštine Čelinac – Komisija za nagrade i priznanja.

Oglas u cjelosti moguće je preuzeti u rubrici „Oglasi“, kao i Izvod iz odluke o opštinskim priznanjima.
Zlatna plaketa opštine Čelinac dodjeljuje se za izuzetne zasluge ličnostima i pravnim subjektima koji su    svojim radom dali izuzetan doprinos ukupnom razvoju opštine.
Srebrna plaketa opštine Čelinac dodjeljuje se za zasluge ličnostima i pravnim subjektima koji su svojim radom dali doprinos ukupnom razvoju opštine.
Bronzana plaketa opštine Čelinac dodjeljuje se za zasluge ličnostima i pravnim subjektima koji su svojim radom dali doprinos u razvoju određene oblsti, institucije ili pravnog subjekta.
Zahvalnica opštine Čelinac dodjeljuje se pojedinicima, pravnim subjektima ili međunarodnim organizacijama za pomoć u razvoju opštine.

Izvor: www.opstina-celinac.com