Raspisan konkurs za stipendiranje učenika i studenata

0

ČELINAC, 03. DECEMBRA – Načelnik opštine Čelinac raspisao je konkurs za stipendiranje učenika i studenata. Iz budžeta opštine u 2024. godini biće dodijelјeno 105 stipendija, i to: 60 stipendija učenicima srednjih škola, 42 stipendije studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srpske i tri stipendije studentima prvog ciklusa studija na univerzitetima koji se ne finansiraju iz budžeta Republike Srpske.

Rok za podnošenje prijava je 3. januar 2024. godine, a konkurs u cjelini sa potrebnim obrascima zainteresovana javnost može preuzeti OVDJE ili u rubrici „Aktuelno“. Konkurs je objavlјen i na oglasnoj tabli opštine, dok se u šalter-sali mogu preuzeti prijavni obrasci i izjave u štampanoj formi.

Za sve dodatne informacije i nejasnoće u vezi sa konkursom zainteresovani mogu pozvati Odjelјenje za privredu i društvene djelatnosti na broj 051/553-047 ili doći lično u kancelariju 8 Opštinske uprave.

Podsjećamo, konkurs je pripremlјen na osnovu Odluke o stipendiranju učenika i studenata u opštini Čelinac u 2024. godini, koja je usvojena na 28. redovnoj sjednici Skupštine opštine Čelinac održanoj 20. novembra.

(www.opstina-celinac.com)