Otvoren javni poziv Ministarstva poljoprivrede za kapitalne investicije

0

ČELINAC, 29. marta – Iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Čelinac obavještavaju da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske – Agencija za agrarna plaćanja 28. marta raspisala javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2024. godini.

Javni poziv je raspisan na osnovu Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji u 2024. godini („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj 24/24).

Pravo na podsticajna sredstva za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji korisnici ostvaruju za investicije u poljoprivrednu mehanizaciju, stočarsku i biljnu proizvodnju, preradu poljoprivrednih proizvoda, adaptaciju, izgradnju i opremanje ribogojilišta, te za investicije u solarne panele na proizvodnim objektima.
Javni poziv je otvoren do 17. aprila.

Iz nadležnog opštinskog odjeljenja pozivaju poljoprivrednike sa područja Čelinca da se za pomoć pri popunjavanju, obrazaca i prikupljanje dokumentacije obrate u kancelariju broj 4 Opštinske uprave. Dodatna pojašnjenja zainteresovani mogu dobiti i putem telefona na broj 051/553-045.

( opština čelinac )

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име