Osnovni paket Blicnet kablovske Digitalne televizije proširen sadržajima novih kanala

0

ČELINAC, 27. maja – Ponuda Blicnet kablovske Digitalne televizije proširena je raznovrsnim programskim sadržajima novih Pinkovih kanala, te se Pink World Cinema, Pink Serije, Pink Show, Pink Kuvar i Pink Super Kids nalaze u osnovnom paketu. Uslugu kablovske Digitalne televizije odlikuje veliki broj raznovrsnih kanala, digitalni format slike i zvuka, kao i HD format, ali i brzo prebacivanje kanala. Televizorom upravljate samo jednim daljinskim upravljačem (ako TV uređaj sadrži DVB-C tuner), a uslugu možete priključiti na do tri televizora.

Mjesečna pretplata za korištenje kablovske Digitalne televizije na jednom televizoru sa rentom STB-a ili CAM-a je 18 KM. Moguće je korištenje i dodatnih paketa kanala uz doplatu, poput Arena Sport, HD paketa ili Premium paketa, koji je takođe nedavno dopunjen novim kanalima.

U ponudi Blicneta nalazi se i Internet platforma TViN sa kojom televizijske kanale možete gledati na mobilnim telefonima, tabletima i laptopima. Sa DUO paketom Digitalna televizija + Internet, TViN dobijate besplatno sve dok traje testna faza TViN-a, a velika brzina kablovskog Interneta od 10/0,5 Mb/s omogućava istovremeno surfanje svih članova vaše porodice.

Pretplatite se za DUO paket DTV+INT, ostvarite veliki akcijski popust i plaćajte svega 23 KM mjesečno za ove dvije usluge u prvih pola godine korištenja paketa. Očekuje vas i WiFi ruter za spajanje računara, tableta, mobilnih telefona i drugih uređaja na Internet. Redovna cijena DUO DTV+INT paketa je 38 KM. Priključna taksa je 1 KM. Cijene su bez PDV-a.