Održana prva Konferencija beba u Čelincu

0

ČELINAC, 29. juna – U Čelincu je dana 26.06.2018. godine na platou ispred Srednje škole održana prva manifestacija „Konferencija beba“ koju ova opština organizovala u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srpske u cilju promocije zdravog roditeljstva, porodičnih vrijednosti i povećanja nataliteta u Srpskoj.

Konferencija-beba-1

Manifestaciji je prisustvovao veliki broj mališana a broj registrovanih beba rođenih od 28.06.2017. godine do 26.06.2018. godine iznosi 70. Za sve registrovane bebe Unikredit banka je pripremila prigodne poklone.

 

Konferencija-beba-6

Na „Konferenciji beba“ je birano tzv. tročlano predsjedništvo koje su činili najmlađa beba Marjanović Milica, najstarija beba Đekić Andrija i beba sa najviše braće i sestara Rulić Milana, a za tročlano predsjedništvo opština je obezbijedila novčane nagrade u iznosu od po 100KM. Organizovana su i takmičenja beba u puzanju kao i takmičenje očeva u mijenjanju pelena bebama a za pobjednike opština je obezbijedila torte od pelena.

Konferencija-beba-12
Manifestacija je protekla u sjajnom druženju mališana i roditelja i nadamo se da će postati tradicionalna u našoj opštini.Konferencija-beba-2 (1)