Održan sastanak na temu bezbjednosti u opštini Čelinac

0

ČELINAC, 26. aprila – Dana 28. aprila u 13,00 časova, u prostorijama Policijske stanice Čelinac održan je sastanak najužeg rukovodstva opštine sa nadležnima u Policijskoj stanici. Sastankom je  predsjedavao komandir Dragan Rajilić, a pored načelnika opštine Momčila Zeljkovića sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine opštine Vidosav Kičić i zamjenik komandira Zoran Kačavenda.
Na sastanku je razmatrana bezbjedonosna situacija na području opštine Čelinac, sa posebnim osvrtom na najnovija nemila dešavanja u Zvorniku.

Konstatovano je da u našoj opštini nisu zapažena lica za koja se može vezati potencijalna opasnost od terorističkih akcija, ali je na osnovu uputa CJB Banja Luka ukazano na potrebne mjere dodatne opreznosti u cilju veće bezbjednosti građana i njihovih materijalnih dobara.
Takođe, bilo je riječi o sigurnosti u saobraćaju, naročito na magistralnom putu Banja Luka-Čelinac, kao i pojačanim mjerama bezbjednosti za vrijeme prvomajskih praznika u SRC „Mlinska Rijeka“.
Zajednički stav rukovodstva opštine i Policijske stanice je da ne postoje razlozi za strah i uznemirenost kod građana, ali za slučaj da primjete prisustvo nepoznatih lica neobičnog ponašanja i izgleda isto prijave policijskim službenicima.

Izvor/foto: opstina-celinac.com