Obavještenje Opštinske izborne komisije

0

ČELINAC, 14. juna –  Obavještavamo građane opštine Čelinac da je Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine, u skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine, raspisala redovne parlamentarne izbore za 12. oktobar 2014. godine.
S ciljem što kvalitetnije pripreme i organizacije izbora, Opštinska izborna komisija Čelinac izložila je na javni uvid Izvod iz privremenog biračkog spiska za redovne birače. Izvod iz biračkog spiska objavljen je na internet stranici opštine Čelinac (www.opstina-celinac.com), u rubrici „Opšti izbori 2014“. Štampana verzija izvoda javnosti je dostupna u kancelariji 49 opštinske uprave, dok su izvodi po biračkim mjestima dostupni u mjesnim kancelarijama ili u trgovinskim objektima u većim naseljenim mjestima. Obavještenje sa tačnim lokacijama gdje su izloženi izvodi istaknuto je u svim mjesnim zajednicama i većim naseljenim mjestima.
Izvod iz privremenog biračkog spiska javnosti će biti dostupan u periodu od 14.06. do 13.07.2014. godine.
Opštinska izborna komisija apeluje na građane da u navedenom periodu izvrše uvid u spisak i provjere da li se nalaze na istom, a sve eventualne primjedbe i nepravilnosti da prijave Centru za birački spisak opštine Čelinac u kancelariji broj 49 opštinske uprave ili putem telefna 553-016.
Takođe, Opštinska izborna komisija apeluje na građane koji imaju status raseljenog lica da do 27.07.2014. godine mogu prijaviti promjenu biračke opcije. Obrazac prijave i sva uputstva mogu se dobiti u Centru za birački spisak opštine Čelinac (kancelarija 49).

 

Izvor: www.opstina-celinac.com