Novogodišnja zabava okupila veliki broj mališana, podijelјeni paketići

0

ČELINAC, 30. DECEMBRA – Opština Čelinac i ove godine je za svoje najmlađe stanovnike priredila novogodišnju zabavu. Sportska dvorana je 27. decembra do poslјednjeg kvadrata bila ispunjena razigranim mališanima, koji su u pratnji svojih roditelјa došli da na svoj dječiji originalan način isprate staru i dočekaju novu godinu.

Ovim povodom je za svako dijete uzrasta do šest godina sa područja opštine, ukupno njih 980, obezbijeđen  novogodišnji paketić.

Družeći se s mališanima, načelnik opštine Vlado Gligorić čestitao je svima predstojeće praznike i poželio svako dobro u novoj godini. On je podsjetio na činjenicu da se lokalna zajednica brižlјivo odnosi prema svim građanima, a pogotovo prema njenim najmlađim stanovnicima, što pokazuju i budžetska izdavajanja za novorođenu djecu, mlade bračne parove, potpomognutu reprodukciju, višečlane porodice, kao i podršku vrtićima.
Mališani su uživali u bogatom zabavnom programu u kojem su učestvovale starije vaspitne grupe dječijeg vrtića “Neven“, dječija grupa Kulturno-umjetničkog društva „Miloš Dujić-Mišo“ Čelinac, devetogodišnja Lena Srdić kao vokalni solista, kao i harmonikaš Strahinja Tešić i vokal Marija Kovačić.

Djecu su zabavlјali i animatori Miki Maus i Bijeli medo, a u najsvečanijem dijelu programa mališanima se pridružio Djeda Mraz i svojim prisustvom i fotografisanjem sa mališanima dodatno ulјepšao druženje.

(www.opstina-celinac.com)