Načelnik Zeljković na radnom sastanku sa ministrom Mirjanićem

0

ČELINAC, 13. septembra – Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković sastao se 9. septembra sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevom Mirjanićem, kako bi razgovarali o aktuelnim dešavanjima u Čelincu, a koja su u domenu rada ovog ministarstva.
„Razgovarali smo, prije svega, o dinamici realizacije zahtjeva za podsticaje, koje su čelinački poljoprivrednici uputili prema Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Govoreći o razvoju poljoprivrede i sela, razmatrali smo i nastavak gradnje objekata mjesnih zajednica u Babićima i Šnjegotini Velikoj, koje lokalna zajednica zbog nedostatka sredstava trenutno ne može privesti krajnjoj namjeni“, izjavio je načelnik Zeljković. Na sastnku je bilo riječi i o najvećem regionalnom izletištu Mlinska Rijeka koje preko cijele godine okuplja brojne posjetioce, ali i o sajmu privrede koji je drugu godinu zaredom upriličen u Čelincu, okupljajući brojne posjetioce i izlagače iz zemlje i regiona.
Načelnik je upoznao ministra i sa detaljima vezanim za realizaciju jednog od kapitalnih projekata u Čelincu, uređenjem korita rijeke Vrbanje, koji bi uskoro trebao da otpočne.

Izvor: www.opstina-celinac.com