Načelnik sa odlikašima: Nagrađena Ivana Dević iz Ukrine i učenici generacije Srednje škole „Čelinac“

0

ČELINAC, 24. juna – Načelnik opštine Momčilo Zeljković nagradio je 19. juna učenike-maturante koji su u protekloj školskoj godini ostvarili dobre rezultate i godinu završili odličnim uspjehom i primjernim vladanjem.
U kabinetu načelnika upriličen je prijem za Ivanu Dević, učenicu devetog razreda Osnovne škole „Novak Pivašević“ iz Stare Dubrave, koja je osvojila prvo mjesto na ovogodišnjem republičkom takmičenju iz fizike i koja je proglašena za učenika generacije u ovoj školi.
Kroz ugodan razgovor, načelnik je čestitao Ivani na postignutim sjajnim rezultatima, uručio joj prigodan poklon i poželio mnogo sreće i uspjeha u klupama banjolučke gimnazije koju je ova marljiva djevojka upisala. Istog dana, u holu Srednje škole „Čelinac“ načelnik Zeljković i predsjednik Skupštine opštine Vidosav Kičić prisustvovali su svečanoj dodjeli diploma maturantima i već tradicionalno nagradili učenike koji su srednjoškolsko obrazovanje završili odličnim uspjehom, a posebno one koji su svojim trudom i radom zaslužili epitet „učenik generacije“.
Za učenika generacije trogodišnjeg školovanja proglašena je Jelena Stjepanović, a za učenika generacije četvorogodišnjeg školovanja Zdravko Vučenović.
Uz prigodne poklone koje su pripremili, načelnik i predsjednik su čestitali svim maturantima na uspješno završenoj srednjoj školi i rezultatima koje su postigli i poželjeli im dobro zdravlje i mnogo uspjeha u daljem radu, bilo da traže zaposlenje ili upisuju fakultet.
Predstavnici lokalne vlasti izrazili su svoje zadovoljstvo zbog činjenice da je školska godina uspješno privedena kraju, uprkos posljedicama razorne poplave koja je u maju pogodila Čelinac.
U 37. generaciji maturiralo je 169 učenika, od čega 25 odlikaša.

 

Izvor: www.opstina-celinac.com
Foto: www.opstina-celinac.com