Načelnik Čelinca Vlado Gligorić darovao dukat Dušanu Peuliću prvoj bebi rođenoj u 2024. godini

0

ČELINAC, 17. JANUARA – Gligorić je tokom posjete porodici Peulić rekao da je ovo jedan od najradosnijih trenutaka, te Dušanu poželio srećno i zdravo djetinjstvo.


– Ovo je jedan od najrodosnijih trenutaka, kada posjetimo porodicu koja je na svijet donijela još jednog Čelinčanina. Zadovoljstvo je boraviti u domu mladih roditelja ispunjenom dječijom grajom i smijehom – rekao je Gligorić.

On je istakao da je porodica Peulić, sa ostalim višečlanim porodicama u Čelincu, školski primjer promocije nataliteta i zdravog roditeljstva.

Dušan je četvrto dijete u porodici Bojana i Sandre Peulić. Rođen je prvog januara u 10.00 ujutro, a na porodu je imao 3.600 grama i sve je proteklo u najboljem redu.

Sandra, Dušanova majka, zahvalila je načelniku za posjetu i poklone, te dodala da je im je beba Dušan upotpunio praznike.

-Drago nam je što je načelnik sa nama jer je važno da posvećujemo pažnju djeci koja su naše najveće bogatstvo. Naš Viktor ima 12 godina, Isidora 10, a Uglješa sedam godina i svi oni sa suprugom Bojanom pomažu oko obaveza. Zadovoljstvo je imati veliku porodicu i sve je lakše kada nas ima ovoliko – istakla je majka Sandra.

Opština Čelinac za ove namjene godišnje iz budžeta izdvaja 200.000 KM.