Na javnom uvidu Nacrt Regulacionog plana “Markovac-Rudine”

0

ČELINAC, 26. februara – Obavještavamo građane opštine Čelinac da je, u skladu sa zaključkom Skupštine opštine Čelinac, 20. februara na javni uvid stavljen Nacrt Regulacionog plana „Markovac-Rudine“.
Javni uvid nacrta plana trajaće 30 dana, a plan će biti izložen radnim danom od 7,00 do 15,00 časova u kancelariji broj 13 Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, u prizemlju zgrade opštinske uprave Čelinac.

U toku trajanja javnog uvida, svako zainteresovano pravno ili fizičko lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt plana upisom u knjigu primjedbi, ili u formi dopisa opštinskoj upravi, Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove.
Nakon provedenog javnog uvida, „Urbis centar“ d.o.o. Banja Luka kao nosilac izrade plana i Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove kao nosilac pripreme plana, razmotriće prispjele pisane primjedbe i dati konačan prijedlog plana, koje će načelnik opštine predložiti na usvajanje Skupštini opštine.

Izvor: www.opstina-celinac.com
Foto: www.opstina-celinac.com