MTB Čelinac povodom otvaranja sezone: Vožnja i druženje za pamćenje

0
MTB Čelinac

Četrdeset biciklista iz šest sportskih udruženja učestvovali su u biciklističkoj vožnji koju su u nedjelju, 21. aprila, organizovali članovi sportskog udruženja „MTB Čelinac“, a povodom otvaranja MTB sezone 2013.
Ugodan aprilski dan, dobra organizacija i dobro raspoloženje svih učesnika ispunili su želje domaćina. Sve je, kako kažu, proteklo u najboljem redu.
Uvertira planiranoj MTB ruti bila je promotivna vožnja po užem centru grada, nakon čega su biciklisti krenuli put Skatavice. Ovo je ujedno bio i najzahtjevniji dio rute. Nešto blažim tempom spustili su se sa Skatavice u Jošavku, odakle su glavnom saobraćajnicom nastavili do Mlinske Rijeke. MTB vožnja je završena druženjem u biciklističkom kampu u Mlinskoj Rijeci, gdje su domaćini obezbijedili ručak i osvježenje za sve učesnike.
Organizatori ovog događaja, članovi „MTB Čelinac“, ponosni su na činjenicu da je ova vožnja imala regionalni karakter.

„Uspješno organizovana vožnja daje nam volju i snagu da i dalje organizujemo slične događaje i na taj način promovišemo naš klub, ali i naš grad“, rekao je predsjednik Upravnog odbora kluba Igor Pašalić i zahvalio učesnicima iz klubova: „MTB Tešanj“, „MTB Laktaši“, „BK Doboj“, MTB Summit“ Banja Luka i „MTB Teslić“.

MTB Čelinac
MTB Čelinac

Izvor: www.opstina-celinac.com