Ministar Mutabžija sutra u Čelincu

0

ČELINAC, 19. novembar – Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija razgovaraće sutra u Banjaluci sa direktorima republičkih ustanova kulture, a potom će posjetiti opštinu Čelinac, gdje će se sastati sa načelnikom Momčilom Zeljkovićem.Na sastanku sa direktorima republičkih ustanova kulture biće riječi o realizaciji planiranih aktivnosti u ovoj godini i drugim aktuelnim pitanjima, najavljeno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Srpske.

Sastanku će prisustvovati predstavnici Narodnog pozorište Republike Srpske, Dječijeg pozorište Republike Srpske, Muzeja Republike Srpske, Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, Arheološkog muzeja “Rimski Municipium” Skelani.

Učesnici sastanka su i predstavnici Narodne i univerzitetske biblioteke Republike Srpske, Biblioteke za slijepa i slabovida lica, Kinoteke Republike Srpske i Spomen područje Donja Gradina.

Sastanak će biti održan u prostorijama ministarstva sa početkom u 13.00 časova, a izjave za novinare su predviđen u 14.00 časova.

Ministar Mutabdžija sastaće se sa načelnikom opštine Čelinac u 15.00 časova.

Nakon sastanka, koji će biti održan u kabinetu načelnika, Mutabdžija će posjetiti novi objekat Osnovne škole “Miloš Dujić” u Čelincu.