Mama iskusila osvetu jer je djeci oduzela mobilne telefone

0

ČELINAC, 10. juna – Pošto je svojim mališanima oduzela mobilne i tablet, da bi konačno otišli na spavanje, ovoj iskusnoj četvorostrukoj mami se njena pedagogija obila o glavu. U godinama od osam do trinaest godina nasljednici Mishel Giger smislili su nevjerovatnu osvetu.

mobilni

Pošto Mishel nije mogla da izađe na kraj sa svoje četvoro djece, mobilnim telefonima, uređajima, igricama…

Djeca su tako “dogurala do dva sata iza ponoći”, sve kasnije su išla na spavanje i u porodici je nastao opšti haos. U začaranom krugu između obaveza i zabave Mišel je samo prekipjelo. Odlučila je da će sve spravice da zaplijeni i da će ih držati u svojoj sobi da ih djeca ne bi koristila.

Plan je djelovao savršeno. Možda bi tako i bilo da njena djeca nisu smislila osvetu.

“Pokupila sam sve telefone i iPadove od djece. Ali, prošle noći ti mali zlikovci navili su na svim spravicama alarm za buđenje. I to svaki na različito vrijeme tako da su mi gadgeti zvonili cijelu noć. Zapravo sam jako zadivljena njihovom domišljatošću i timskim radom” rekla je Mishel nekrijući da su svi ipak završili u kazni.

Iako je bilo onih koji su je podržali, neki su joj zamjerili da je previše kruta.

“Ako biti krut znači osigurati da moje četvoro djece spava priije ponoći, da onda sam najkrutija kruta mama”, prenosi superzena.b92.net.