JOŠ JEDNA DONACIJA BOJANA CVIJETIĆA, VLASNIKA KOMPANIJE „MILCO“ IZ TRNA: ZIMSKA OBUĆA ZA SVE ŠTIĆENIKE DOMA ”RADA VRANJEŠEVIĆ” (FOTO)

0

BANJALUKA, 7. oktobra – Djeca iz Doma ”Rada Vranješević” obradovana su još jedan put od strane kompanije ”Milco” iz Trna, vlasnika Bojana Cvijetića. Proljetos su štićenici dobili sportsku obuću i odjeću, a danas zimsku obuću, ono što im je najpotrebnije.


Ističe da štićenici Doma uvijek mogu da računaju na njihovi pomoć.

– Mislim da smo tu i u proljeće. Sa vlasnikom, gospodinom Cvijetićem napravljena je dinamika pomoći, tako da i u narednom periodu stojimo na raspolaganju kako Domu ’Rada Vranješević’ tako i ’Mozaiku prijateljstva’ – istakao je on.

Zimska obuća bila je ono što je štićenicima Doma najpotrebnije pred hladno vrijeme. Danas je obradovano svih 100 štićenika ove ustanove.

Vršilac dužnosti direktora Doma „Rada Vranješević“ Darijana Kecman istakla je da i ova donacije kompanije „Milco“ ima veliku ulogu u radu ustanove i obezbjeđivanju potrebnih stvari za djecu. Napominje kako je ova kompanija 2. aprila samoinicijativno pitala šta je potrebno djeci i da je tada to bila sportska obuća i odjeća.

– Tada je u pitanju bilo pedesetak mališana, jer nam je za njih bila potrebna sportska obuća. Sada su imali ideju da za zimu obezbijede za svu djecu obuću i odjeću. Riječ je o stotinu djece – istakla je ona i dodala kako se u Domu svakodnevno trude da štićenicima obezbijede sve što djeca njihovog uzrasta imaju u svojim biološkim porodicama.

– Sa ovim divnim ljudima, kao što su iz kompanije ’Milco’, mi uspijevamo da im apsolutno sve obezbijedimo – istakla je ona.

Bojan Cvijetić, vlasnik kompanije “Milco”, istakao je da će svoju proizvodnju uskoro preseliti iz Trna u Laktaše, gdje prave tri hale, te planiraju i proširiti svoje kapacitete i zaposliti nove radnike.

“Tražimo najviše ekonomiste i spremni smo da im pružimo priliku da rade u našoj firmi. Takođe, spremni smo da i stipendiramo studente na završnim godinama fakulteta koji bi nakon završetka počeli da rade kod nas”, poručio je Cvijetić.