Hotel ”Neum” – idealno mjesto za Vaš odmor

Hotel ”Neum”  **** se nalazi u istoimenom mjestu, na južnom Jadranu, 65 km sjeverno od Dubrovnika i 120 km južno od Splita. Neum spada u red mjesta koji imaju najveći broj sunčanih dana u godini. Idealno mjesto za opuštanje i aktivan odmor. Hotel je smješten u blizini morske obale s prekrasnim pogledom na Neumski zaliv.

Hotel ”Neum” je hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći hotel na neumskoj rivijeri, sa kompletnim turističko-ugostiteljskim sadržajima i ponudom, koji pruža gostima ugodan odmor i boravak tokom cijele godine.

Hotel raspolaže modernim luksuzno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

U hotelskoj ponudi se nalazi: otvoreni/zatvoreni grijani bazen sa morskom vodom, dječiji bazen, nacionalni restoran s bogatom ponudom tradicionalnih hercegovačkih specijaliteta, noćni klub, welness & spa centar uređen po najvišim standardima u kojem se možete opustiti uz neki od tretmana za njegu lica i tijela ili jednostavno uživati u blagodatima saune i brojnim spa tratmanima. Za potpuno opuštanje imamo osigurano  čuvenje te animaciju djece prema potrebama gosta. Plaža je šljunkovita od prirodnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače, a bogati zabavni sadržaji za sve uzraste čine odmor kod nas užitkom za sva čula.

Gatronomska ponuda se temelji na bogatoj ponudi svježih mediteranskih namirnica, svježe ribe i morskih plodova te najkvalitetnijem mesu s hercegovačkog krša, a ponudu zaokružuje izuzetna ponuda vina iz najboljih vinograda na poluotoku Pelješcu te nadaleko čuvene i nagrađivane hercegovačke sorte žilavka i blatina lokalnih proizvođača.

Hotel organizuje transfer od aerodroma Dubrovnik i Mostar do hotela i obrnuto.

U samom gradu Neumu nalazi se više restorana, caffe barova, trgovina, i drugih sadržaja sa kvalitetnom ponudom.

Hotel organizuje izlete autobusom: Neum – Dubrovnik (65 km), Neum – Ston, Orebić, Korčula (90 km), Neum – Međugorje  (63 km), Neum – Mostar (72 km), vodopad Kravice, Delta Neretve, safari i fish picnic i krstarenje brodom po neumskom i malostonskom zalivu.

Opširnije informacije o našoj ponudi možete naći na našoj web stranici:

www.hotel-neum.com ili nas možete kontaktirati putem maila: hotel.neum@tel.net.ba ili na telefon: + 387 36 880 078 – prodaja, + 387 36 880 060– uprava, fax: + 387 36 880 077