FUTSAL: JOŠAVKA NEMOĆNA U RIBNIKU, ČELINAC OČITAO LEKCIJU STUDENTIMA

0

ČELINAC, 18. FEBRUARA – U utakmici 10. kola Druge futsal lige Republike Srpske – grupa “Centar”, futsaleri Jošavke su sinoć pretrpjeli ubjedljiv poraz na gostovanju u Ribniku, gdje je domaća Viktorija slavila rezultatom 5:1. Jedino vrijedno pažnje, što se tiče ekipe Jošavke je bilo rano vođstvo, već u drugom minutu precizan za prednost gostiju od 0:1 bio je Marko Tepić. Strijelci za Viktoriju su bili Stanišić u 7, 13 i 31 min., Dmitrović u 18 i Savanović u 20 minutu. U narednom 11. kolu Jošavka u Čelincu dočekuje ekipu KMF “Teslić”.

KMF “Čelinac” dočekao je danas u okviru 10 kola ekipu UKMF “Student” iz Banja Luke i slavio veoma ubjedljivo, na kraju je bilo 6:1 (4:0). Dejan Tatić odigrao je danas sjajnu utakmicu i sa svoja četiri gola u prvih 16 minuta, dao gostima do znanja da u Čelincu neće moći do bodova. Pored Tatića, u strijelce su se za domaćina upisali i Milorad Džombić i Bojan Vučić. Počasni pogodak za goste postigao je pred sam kraj utakmice Boban Velaga.

Čelinac će u narednom kolu ponovo biti domaćin jednoj banjalučkoj ekipi, ovog puta im u goste dolazi ekipa KMF “Sokrates”.