Ekologija u Čelincu ima budućnost: Mališani JU Dječiji vrtić „Neven“ Čelinac pobjednici Pete Dječije šumarijade, Gozna 2018

0

ČELINAC, 12. juna – Petu godinu za redom djeca iz Javne ustanove Dječiji vrtić „NEVEN“,  učestvuju su na dječijoj šumarijadi, koja se organizovala u Šumskom radilištu Gozna, 08. 06. 2018. godine, povodom „Svjetskog dana zaštite životne sredine“.

vrtic

Nakon defilea učesnika i himne šumarijade koju su izvela djeca, organizovan je takmičarski dio koji je imao za cilj promociju vrijednosti šume i brige o njoj.

1-Custom

Pored takmičarskog dijela u disciplinama, organizovan je i niz drugih aktivnosti, zanimljive priče lovca, upoznavanje sa šumskim životinjama i kviz u kome su sva djeca aktivno učestvovalate. Mališanima su uručene diplome, medalje, trofeji i pokloni.

3-Custom

Organizator CEFOR – centar za šume ugostio je dvanaest vrtića, a mališani iz JU Dječiji vrtić „NEVEN“ Čelinac osvojili su ubjedljivo prvo mjesto već drugi put zaredom na ekipnom takmičenju Pete Dječije šumarijade Gozna 2018. god.

10-Custom (1)

Izvor: Opština Čelinac