DODIK PORUČIO IZ ČELINCA: SRPSKA DA NASTAVI SIGURNIM PUTEM

0

ČELINAC, 7. SEPTEMBRA – Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras da Republika Srpska treba da nastavi sigurnim putem i da je to ono što obezbjeđuje politika SNSD-a.


On je naglasio da se Republika Srpska mora kretati ka miru, stabilnosti i sigurnosti za sve ljude, što SNSD i obezbjeđuje.

“Republika Srpska koju vodimo Željka Cvijanović i ja je u sigurnim rukama”, rekao je Dodik novinarima uoči predizborne tribine SNSD-a u Čelincu.

On je istakao da su ovih dana prisutni širom Srpske jer vole Republiku Srpsku.

“Ovdje smo u Čelincu kako bismo sa prijateljima obilježili veliki uspjeh koji smo napravili – promijenili smo ovu opštinu nabolje, izgradili sportsku dvoranu, školu, te most koji je predstavljao problem”, naveo je Dodik.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da podrška koju SNSD dobija širom Republike Srpske, pa tako i u Čelincu, pokazuje da ova stranka vodi odgovornu politiku i da je to politika jedinog ispravnog puta.

“Ta podrška nam daje dodatnu snagu za buduće djelovanje. Na ekonomskom planu nastavićemo da povećavamo plate i penzije, borački dodatak i socijalna davanja”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da će SNSD nastaviti da na nivou BiH brani poziciju Republike Srpske, da vodi računa o tome šta je Ustav i šta su ustavne nadležnosti, da će poštovati druge i tražiti da oni poštuju Srpsku.

Cvijanovićeva je podsjetila da je sadašnja vlast uvela nekoliko sjajnih mjera kao podršku porodicama.

“To je i ovih 750 KM za porodice sa četvoro i više djece u kojima je jedan roditelj nezaposlen, kao i besplatni prenatalni test za sve trudnice u Srpskoj”, navela je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je uvjerena u veliki uspjeh SNSD-a, jer Republika Srpska želi da ostane u sigurnim rukama, da napreduje i da ima ekonomsku i političku sigurnost.