DALIBOR TEINOVIĆ NOVI STRATEG FUDBALERA ČELINCA

0

ČELINAC, 10. JULA – Dalibor Teinović, član šampionske generacije banjalučkog Borca iz 2001. godine novi je šef stručnog štaba drugoligaša Republike Srpske Fudbalskog kluba Čelinac.

To su saopštenjem za javnost, potvrdili i Čelinčani.
“Nakon odlaska Danijela Peulića, uprava kluba na čelu sa predsjednikom Draganom Predićem danas je zvanično dogovorila saradnju sa novim trenerom – Daliborom Teinovićem.

Riječ je o dobro poznatom fudbalskom imenu, čovjeku koji je sedam sezona nosio dres banjalučkog Borca, a poslije karijeru nastavio u inostranim klubovima kao što su Maribor, Domžale, Hapoel… Iako Dalibor još uvijek nije u javnosti afirmisan kao trener, posjeduje UEFA A licencu, a takođe namjerava da i dalje ulaže u svoju trenersku edukaciju.

Vjerujemo da će Dalibor svoje veliko fudbalsko i trenersko znanje uspjeti na najbolji način prenijeti na naše igrače i da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Autoritet i entuzijazam koji novi trener posjeduje biće veliki podsticaj za našu ekipu koja je u prethodnoj sezoni doživjela blagi pad forme.
Daliboru želimo srdačnu dobrodošlicu u naš klub, puno uspjeha i lijepih trenutaka da doživi zajedno sa nama!” (www.sportdc.net)

Foto:www.sportdc.net