CRVENI KRST ČELINAC: OBILJEŽENA “DJEČIJA NEDJELJA” UZ SLOGAN “DRUGARSTVO ČUVAJMO, LJUBAV NJEGUJEMO” (FOTO)

0

ČELINAC, 09. OKTOBRA – Crvenoi Krst Čelinac u periodu od drugog do osmog oktobra obilježilo je “Dječiju nedjelju”. Ovogodišnja “Dječija nedjelja” obilježena je pod sloganom “Drugarstvo čuvajmo, ljubav njegujemo”. i podsjetila je da briga o najmlađima traje konstantno, te da se tokom trajanja Dječije nedjelje promovišu aktivnosti u kojima će se fokus staviti na drugarstvo i ljubav prema djetetu-čovjeku.

Predstavnici OOCK Čelinac tokom Dječije nedjelje obišli su JU OŠ “Dr Mladen Stojanović” Jošavka,područnu školu u Brezičanima i JU OŠ “Novak Pivašević” u Staroj Dubravi, područnu školu u Šnjegotini Velikoj. Prilikom posjete sa učenicima pomenutih škola organizovano je igranje i druženje, gdje se sa učenicima razgovaralo o njihovim pravima.

Za “Dječiju nedjelju” OOCK Čelinac školama je uručio lopte za fudbal i odbojku, koje će našim mališanima dobro doći prilikom obavljanja aktivnosti iz fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, kao i školski pribor koji je sakupljen u sabirnoj akciji “Pomozi da lakše krenem u školu”.

Ovom prilikom iz Crvenog krsta zahvalili su se predstavnicima Osnovnih škola koji su im omogućili druženje sa njihovim učenicima i prosvjetnim radnicima prilikom obilježavanja “Dječije nedjelje”. (FB Crveni krst Čelinac)

FOTO:FB Crveni krst Čelinac