Čelinčani ispratili 38. generaciju maturanata

0

ČELINAC, 24. maja – Ispraćaj trideset osme generacije maturanata Srednje škole Čelinac na matursku zabavu, bio je događaj koji je 20. maja na ulice izmamio veliki broj Čelinčana. Predstavljajući se u najboljem svjetlu, okupljanjem ispred Srednje škole i defileom ulicama grada, praćeni trubačima, građanima i fotografima, prijemom u Opštinskoj upravi i svečanom zabavom, maturanti su obilježili jednu etapu svog života.
Obraćajući se maturantima direktor škole Milivoje Pavlović zahvalio je učenicima na dobrom učenju i primjernom vladanju, ali i naglasio da će im za savladavanje narednih prepreka u životu trebati mnogo truda i upornosti, što treba da imaju u vidu.
Predsjednik Skupštine opštine Vidosav Kičić poželio im je mnogo sreće u učenju i radu, i lijep provod na maturskoj večeri.
Uz čestitke, načelnik opštine Momčilo Zeljković je naglasio da u daljem životu moraju da se ponašaju odgovorno jer su oni budućnost ove lokalne zajednice.
Dvadeset devet maturanata je školovanje završilo odličnim uspjehom, a za učenika generacije Nastavničko vijeće je  izabralo učenicu IV-2 razreda, poslovno-pravni tehničar, Branku Đurić.

Foto/izvor: opstina-celinac.com