Čelinački “MG Sistem” osvojio turnir u uličnoj košarci “Kotor Varoš 2018”

0

ČELINAC, 30. JULA – Trijumfom ekipe  “MG Sistem” iz Čelinca u seniorskoj konkurenciji završen je turnir u uličnoj košarci “Kotor Varoš 2018” na kome je učestvovalo 20 ekipa u dvije uzrasne kategorije.

U finalnoj utakmici Svitlica, Zvonar, Nikolić i Jovanović su savladali ekipu “Kafe bar OK” rezultatom 14:9, a u polufinalu ekipu “Pekara Obeliks” sa 12:8.

Za najboljeg “trojkaša” sinoć je proglašen Strahinja Jovanović iz pobjedničke ekipe, koji je u konkurenciji 28 takmičara pogodio 8 trojki iz deset pokušaja.

 

Turnir u Kotor Varošu je jedan od najbolje organizovanih i sa velikim zadovoljstvom dolazimo u ovaj grad, gdje je pravo uživanje igrati pred publikom koja voli košarku. Čestitam našim rivalima na fer i korektnoj igri i organizatoru na odlično obavljenom poslu“, istakao je Jovanović.

Prvo mjesto u kadetskoj konkurenciji osvojila je ekipa JU “Centar za kulturu, sport i informisanje”, koja je u finalu savladala ekipu “Pekara Obeliks” rezultatom 11:2.

mg sistem 30 b

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim pojedincima i ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.