Čelinački maturanti na prijemu u opštini, rukovodstvo nagradilo najuspješnije

0

ČELINAC, 30. MAJA – Zamjenica načelnika Opštine Čelinac, Milijana Topić u prostorijama opštinske uprave ugostila je učenike završnih razreda Srednjoškolskog centra „Čelinac“ koji su 26. maja proslavili matursko veče.


Topićeva je prije odlaska maturanata na matursko veče, uputila svima čestitke na uspješno završenom srednjem obrazovanju i poželila im sreću u daljem nastavku školovanja na nekom od fakulteta, ali i onima koji su odlučili da odmah potraže posao, i dodala da je lokalna zajednica tu da ih podrži u njihovim odlukama.

Ovim povodom prigodnim poklonom nagrađen je učenik generacije Matej Ličina, ali i svi učenici  koji su školsku godinu završili odličnim uspjehom: Aleksandar Aleksić, Milan Vujičić, Kristina Gavrić, Nemanja Dubravac, Igor Đurić, Milana Lazić, Nikolina Lakić, Milan Tomašević, Nikola Vujičić, Slaven Pejanović i Nenad Janković.

U 46. generaciji maturiralo je 69 učenika, i to: 21 u kombinovanom odjelјenju instalater-varilac, 22 poslovno-pravnih tehničara i 26 tehničara CNC tehnologija.