Čelinac: Predlaganje kandidata za opštinska priznanja do 24. juna

0

ČELINAC, 10. juna – Komisija za nagrade i priznanja Skupštine opštine Čelinac objavila je javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu opštinskih priznanja u 2022. godini, a povodom Dana i slave opštine Čelinac – Sabora Svetog Arhangela Gavrila.


Kandidovanje lica i pravnih subjekata oglašeno je za dodjelu slјedećih priznanja: priznanje za životno djelo, počasni građanin opštine Čelinac, plakete opštine Čelinac i zahvalnice.
Inicijativu za dodjelu opštinskih priznanja mogu dati državni organi, preduzeća, ustanove, udruženja građana i druge organizacije (vjerske zajednice, humanitarne organizacije i slično), ali i pojedinci s područja opštine Čelinac.

Uz inicijativu za dodjelu priznanja daju se svi osnovni podaci o kandidatu, prijedlog vrste priznanja za koje se predlažu, kao i obrazloženje o ispunjavanju uslova za dodjelu priznanja utvrđenog Odlukom o opštinskim priznanjima.

Prijedlozi se mogu dostaviti najkasnije do 24. juna.

Prijedlog kandidata sa podacima može se dostaviti lično u šalter-sali opštine, elektronski na adresu: skupstina@opstina-celinac.com ili putem pošte na adresu: Skupština opštine Čelinac – Komisija za nagrade i priznanja, Prvog Krajiškog proleterskog batalјona 50, Čelinac.