Čelinac nagradio uspješne sportiste

0

ČELINAC, 07. juna – Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković nagradio je Omladinski rukometni klub (ORK) “Čelinac” sa 500 KM, a karatistu Nikolu Zeljića i košarkaša Dejana Pavlovića sa po 300 maraka.

Челинац - Зељковић - новчане наград

Zeljković je čestitao rukometašima “Čelinca” na osvojenom prvom mjestu u Drugoj ligi Republike Srpske i plasman u elitni rang takmičenja.

– Ponosan sam na činjenicu da Čelinac ima sportiste koji na najbolji mogući način promovišu lokalnu zajednicu u regionu – rekao je Zeljković.

Trener ORK “Čelinac” Nebojša Starčević zahvalio je načelniku Zeljkoviću za podršku i izrazio nadu da će uspješna saradnja biti nastavljena.

Karatista Nikola Zeljić je u tekućoj sezoni ostvario najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri i postao seniorski prvak Republike Srpske, dok je bivši košarkaš “Čelinca”, a sada član “Igokee” Dejan Pavlović postao mladi reprezentativac Srbije.

Zeljković je rekao su karatista i košarkaš svojim radom ostvarili izvanredne rezultate, te da zaslužuju nagrade za njihove uspjehe i medalje koje osvajaju u kontinuitetu.

 

Srpskainfo