Ceca kupuje luksuzni stan

0

Svetlana Ceca Ražnatović navodno kupuje stan u Dubaiju posredstvom agencije koju posjeduje njena koleginica i kuma Viki Miljković.

“Čim je Viki potpisala ugovor sa Arapima, Ceca joj je rekla da joj pronađe adekvatnu nekretninu za nju i njenu porodicu, kako bi, osim na Kipru, mogli da uživaju u odmoru od posla i u Dubaiju. Dala joj je odriješene ruke što se tiče novca, pa tako Violeti neće biti problem da nađe idealan životni prostor za svoju kumu”, rekao je neimenovani izvor i otkrio da su “već dva stana u opticaju”.

“I jedan i drugi posjeduju privatni parking, tri sobe i tri kupatila, izlaz na more, spa centar, spoljašnji i unutrašnji bazen i teretanu. Obje nekretnine staju oko 300.000 evra, a iste će moći, ukoliko bude željela, da izdaje. Za njihovu rentu može da se inkasira od 3 do 5 hiljada evra mjesečno, budući da njihova ekskluzivna lokacija to dozvoljava”.

Ceca Ražnatović je potvrdia da “razgleda neke stanove”, ali da će konačnu odluku o kupovini nekretnine donijeti sa kćerkom Anastasijom i sinom Veljkom.

Nedavno je otkriveno da pevačica ima apartmane na Kopaoniku.