Bravarija ”Dobrica”: Najljepše ograde za kuće, terase, stepeništa i balkone (FOTO GALERIJA)

0

Naš tim ima veliko desetogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta bravarija. Naša specijalnost su aluminijske ograde (balkonske i dvorišne, koa i ograde za stepeništa), kapije, stubišta, namještaj, nadstrešnice, ukrasni predmeti i ostali proizvodi po narudžbi koji su lakirani i pocinčani. Naše proizvode izrađujemo od najkvalitetnijih materijala zbog čega dajemo garanciju.


Najkvalitetniji materijali i posvećen rad podrazumjevaju garanciju.

Napretkom svjetskih tehnologija došlo je do inovacija u raznim poljima proizvodnje, pa tako i u proizvodnji ograda. Danas se ograde proizvode od raznih materijala. Ono u čemu se specijalizovala bravarija ”Dobrica” je proizvodnja i montaža aluminijskih ograda.

Brojne su dobre strane aluminijskih ograda, a neke od glavnih su lagana konstrukcija, ugradnja te širok spektar estetskih varijanti sa strane dizajna, što takođe pravi dodatni prostor za izbor željene boje ograde.

Aluminijske ograde stvorene su da izgledaju dobro. Njihov dizajn, kvalitet izrade i široka paleta boja nužno izazivaju divljenje kod onih koji ih vide.

Ukoliko želite kvalitetnu i dugotrajnu ogradu sa bezvremenskim dizajnom, koji će oduvijek očaravati one koji prolaze s druge strane, ne možete odabrati bolju opciju za vašu kuću i dvorište.

Ograde se izrađuju po mjeri prema svim tehničkim specifikacijama i mjerama. Budući da im nije potrebno održavanje, poliranje ili farbanje, aluminijske ograde su jedna od najprofitabilnijih opcija za vaš dom.

Možemo sigurno reći da smo jedna od vodećih firmi u ovom polju sa više od 10 godina iskustva u izradi svih vrsta bravarija-proizvoda.

”Poslu pristupamo odgovorno, predano i odlučno, a zadatke ispunjavamo u okviru datih vremenskih okvira. Neprekidnim ulaganjem u znanje, nove tehnike i tehnologije izrade, kao i stalnim unapređenjem naših proizvoda želimo biti konkurentan i poželjan partner za naše kupce”, kaže vlasnik bravarija Siniša Dobrica. 

Prema njegovim riječima, bravarija ”Dobrica” radi kvalitetno i ima najpovoljinije cijene u regionu.

”Naša firma obezbjeđuje dostavu i montažu vlastitih proizvoda za domaće i inostrano tržište,  a garancija našeg kvaliteta su zadovoljni kupci širom regiona i Zapadne Evrope”, kaže Siniša Dobrica.

ALUMINIJSKE OGRADE PRUŽAJU POVEĆANU SIGURNOST

Aluminijum je za razliku od ostalih materijala poput stakla i drveta mnogo jači i otporniji materijal, naročito kada prođe određene certifikacije i termičke obrade.

OTPORNOST NA KOROZIJU

Da, znamo. Sigurno mislite da metal izuzetno mnogo korodira, ali kada su u pitanju aluminijski profili korozija je suzbijena.

MINIMALNO ODRŽAVANJE

Kada bismo kazali da ove ograde ne traže nikakvo održavanje, ne bismo pogriješili.

Kontakt podaci:

 Ante Matića bb Jablan – Trn, RS-BiH
 +38765/261-484
Vlasnik: Siniša Dobrica