Blicnet ponovo podigao standarde Internet brzina

0

ČELINAC, 8. aprila – Da je biti prvi u podizanju kvaliteta telekomunikacionih usluga veliki izazov ali ujedno i osnovna misija kompanije Blicnet pokazuje veliko ulaganje u unapređenje kablovske mreže ovog telekom operatera i Internet provajdera koja je rezultirala drastičnim podizanjem pristupne brzine kablovskog Interneta.

Sada je u osnovnom paketu brzina Blicnet kablovskog Interneta nevjerovatnih 10 Mb/s  za sve korisnike.

Blicnet je prvi i jedini kablovski operater sa ovako visokim standardom Internet brzine na tržištima na kojima posluje, a odluka o velikom povećanju Internet brzine donesena je u skladu sa njihovom dosadašnjom liderskom praksom podizanja standarda kvaliteta svih telekomunikacionih usluga.

“Svjesno u namjeri da korisnicima isporučimo najbolju uslugu, podigli smo brzinu kablovskog Interneta na 10/0,5 Mb/s u osnovnom paketu, a brzine u paketima, tj. u kombinaciji Interneta sa nekim drugim našim uslugama, se kreću do 50 Mb/s”, kažu u Blicnetu. “Poznato je da je uvođenje inovacija naša praksa jer upravo smo mi prvi korisnicima ponudili  TV kanale u HD rezoluciji, kao i usluge u paketima, a i prvi fiksni broj je prenesen u našu fiksnu mrežu te smo baš mi otpočeli i eru prenosivosti brojeva u BiH”, dodaju.

Velika Internet brzina u osnovnom paketu korisnicima omogućava brzo učitavanje raznih sadržaja, instantno otvaranje web strana  i fotografija na društvenim mrežama i gledanje video zapisa  u HD formatu bez prekida i smetnji.  To znači da će Blicnet kablovski Internet svu komunikaciju učiniti bržom i lakšom, štedjeće vam vrijeme jer će preuzimanje nekog sadržaja trajati znatno kraće u odnosu na Internet pakete sa manjom brzinom što je slučaj kod drugih operatera. “Pored toga, sa ovom našom brzinom više će osoba u jednoj kući sa više uređaja u isto vrijeme moći neometano pretraživati po Internetu,” poručuju iz Blicneta.

Sa podizanjem brzine kablovskog Interneta, predstavljena je i njihova promotivna ponuda sa kojom super brzi kablovski Internet od 10/0,5 Mb/s možete koristiti za samo 10 KM mjesečno u prvih šest mjeseci korištenja! (Cijena je bez PDV-a). Besplatno dobijate i WiFi ruter za spajanje računara, tableta, mobilnih telefona i sličnih uređaja u vašoj kući na Internet.

Blicnet Internet velike pristupne brzine možete koristiti u kablovskoj infrastrukturi Blicneta u Gradišci, Srpcu, Banjaluci, Kozarcu, Prijedoru, Čelincu, Kotor Varošu, Kneževu, Palama, Rogatici, Foči i Višegradu.

Kod ovog kablovskog operatera možete koristiti i uslugu Digitalne televizije sa preko 100 raznovrsnih TV kanala uključujući i kanale u HD rezoluciji. Blicnet je i jedini operater koji je plasirao servis TViN to jest on line platformu za gledanje televizije na svim mobilnim uređajima. TViN je besplatno dostupan korisnicima Interneta i televizije dok traje testna faza ovog njihovog novog najsavremenijeg servisa.

Blicnet je i jedini mobilni operater koji je oficijelni zastupnik kompanije Apple za iPhone na tržištu BiH, te se u njihovoj ponudi nalazi iPhone 5 ali i „najmoćnije šestice na svijetu”  iPhone 6 i iPhone 6 Plus. Fizička lica mogu da koriste Blicnet mobilnu telefoniju sa postpaid Mobi tarifama, od kojih je veoma atraktivna Mobi 1 tarifa po cijeni od 1 KM mjesečno (bez PDV-a), dok pravna lica u okviru VPN mobilne grupe mogu da razgovaraju besplatno po izuzetno povoljnoj cijeni mjesečne pretplate.