Banjalučanka TRAŽI DETEKTIVA jer sumnja da je MUŽ VARA: “Trebaju mi dokazi da mu ZABIBERIM”

0

BANJA LUKA, 07. juna – Još jedna objava na Fejsbuku izazvala je brojne reakcije, a radi se o gospođi koja, zbog sumnje da je muž vara, traži privatnog detektiva da je prati kako bi imala i dokaze.

hladni-rat-foto-shutterstock

Spotted Banja Luka

Narode … zna li neko kako iznajmiti privatnog detektiva ili neko takav mozda i procita… covjek sa kojim sam u braku 8god se zakacio za neku ”postenu”i svrlja .. sumnje imam osnovane ali mi trebaju dokazi da mu malo zabiberim taj slatki ukus prevare… sama bih mu usla u trag da nemam dvoje male djece koje eto hvala Bogu imam pa ostajem hrabra i jaka u cijeloj prici … molim vas krajnje ozbiljno da mi neko ako zna objasni kako doci do nekoga ko to moze upratiti u dogovoru samnom !? Unaprijed hvala

 

Gospođa kaže da je u braku osam godina i da zbog obaveze prema djeci nema vremena da prati nevjernog supruga, te sugrađane moli da joj daju ozbiljne prijedloge kome bi se mogla obratiti.

Više od 100 ljudi komentarisalo je molbu ove Banjalučanke, uglavnom na šaljiv način, kovoreći da je prevara u 21. vijeku normalna stvar.

 

Blic